Spiritueel centrum De Piramide Herman en Josephien Smale

2012 energie

Aura-transformatie van vissentijdperk naar aquariustijdperk-Shafiera-energie

Het ontvangen van deze Aquarius Energie of 2012 energie bestaat uit 7 behandelingen van energie geven op de 7 chakra's, 7 minuten per chakra. Voor de beste werking is een behandeling binnen 49 dagen belangrijk, anders stagneert de energie.
De 7 staat voor de mensheid op aarde energie,de 49 is het einde van een eerdere periode en tegelijkertijd het begin van de nieuwe periode.
Na deze 7 behandelingen is men volledig getransformeerd.

Aquarius-tijdperk

Het Aquariustijdperk is een tijdperk van loslaten en wel op een gemakkelijker manier dan eerder.
Waarom is dat nu veel gemakkelijker dan eerder?
Juist wanneer u getransformeerd bent van het vissentijdperk naar het aquariustijdperk, maakt u zelf niet meer direct deel uit van het vissentijdperk: U bent er los van gekomen. U bent letterlijk en figuurlijk in het nieuwe tijdperk terecht gekomen. Dat is niet alleen gebeurd doordat uw aura getransformeerd is, maar dit komt ook omdat u het nieuwe hogere bewustzijn van het aquariustijdperk in zijn volle breedte mee krijgt.

De transformatie van de 7 chacra's geeft dat mensen veel bewuster worden en inzicht in zich zelf kunnen krijgen. Ook kunnen lichamelijke klachten alsmede geestelijke klachten verbeteren. Vaak wordt men zich bewust van de oorzaak van zo'n klacht.

De ervaringen van het ontvangen van de 2012 energie zijn o.a.

  • Ik maak me niet zo druk meer overal over
  • In mijn hoofd ben ik veel rustiger
  • Ik ben meer in evenwicht
  • Ik leef meer in het nu
  • Ik heb geen pijn meer
  • Ik ben veel angsten kwijt geraakt

Maar ook op ander gebied: zoals relatie, werk en andere dingen die eerst niet willen lukken, lopen opeens.


Disclaimer:
Deze behandelingen aguarius- energie,en de behandelingen met ascension kunnen nooit in plaats van een bezoek aan een arts beschouwd worden. Wij zullen altijd aanraden bij klachten (ook) een arts te raadplegen. Uiteraard pretenderen wij ook niet dat wij elke klacht kunnen opheffen of verbeteren. Onherstelbare schade kan vaak niet hersteld worden.
Wij stellen geen diagnose, dat ligt op het terrein van een arts.

Tenslotte stemt u door de behandeling te volgen ermee in dat u ons niet aansprakelijk stelt/kunt stellen voor welke schade dan ook die direct of indirect uit deze behandelingen kan voortvloeien.