Spiritueel centrum De Piramide Herman en Josephien Smale

2012 energie

Prachtige verschijningen

In de zomer van 2007 maakten Corrie Lugtenberg en Cor Roest een aantal bijzonder wonderbaarlijke verschijningen mee. Achteraf hebben zij pas echt beseft wat er gebeurd was.

Vroeg in de avond zaten Corrie en Cor samen rustig en ontspannen in de tuin. Zij keken over weilanden naar de horizon. Toen zagen ze plotseling een groot aantal gekleurde licht-bollen van zo’n 70 centimeter en groter in doorsnede aan de horizon en in de lucht opdoemen. Het waren prachtige stralende kleuren: kleuren die normaliter alleen maar door middel van helderziendheid zijn waar te nemen. Het begon met rose. Er verschenen steeds meer bollen die hun richting op kwamen. Daarna zagen ze ook blauwe, groene, gele, rode, paarse en violette bollen verschijnen.

Overal waar zij keken, waren vele duizenden licht-bollen. Zelfs tot vlak voor hen. Zij zagen dat de licht-bollen voor hun in het gazon zakten. Het was ongelofelijk en adembenemend. En de bollen bleven maar komen. Overal waar ze keken, zagen ze alleen maar van deze bollen: het moeten er vele tienduizenden zijn geweest! De verschijningen van deze lichtbollen duurden zo’n twintig minuten en toen verdwenen de bollen weer. In het verleden hebben Corrie en Cor wel vaker “lichtbollen” gezien, zoals orbs en entiteiten. Soms wel honderd stuks. Maar deze lichtbollen zagen er écht bijzonder mooi uit en waren van een totaal andere orde. Vooral ook het gevoel dat zij hierbij hadden, was totaal anders. Tienduizenden bollen: dat moest toch iets heel anders, iets heel nieuws zijn... Corrie en Cor hebben onderzocht wat dit voor een verschijnsel moest zijn en ontdekten dat kennelijk intelligenties met een zeer hoog bewustzijn zich door middel van deze licht – energie–bollen aan hun manifesteerden. De bollen gaven te kennen dat zij afkomstig waren uit het tijdperk van Lemurië; dit is het tijdperk vóór Atlantis. Lemurië was een continent op aarde, maar veel groter dan Atlantis. Door de inwerking van vulkanen en aardbevingen is Lemurië na verloop van tijd in zee verzonken. In feite was Lemurië het allereerste werelddeel op deze aarde waar de eerste mensen leefden. Vóór die tijd was de aarde niet bewoonbaar: er was enkel water. De beschaving van Atlantis staat bekend als heel hoog, maar die van Lemurië was nog veel hoger en bestond alleen maar uit Positiviteit, Liefde, Mededogen en Bewustzijn - van bijzonder hoog niveau.

7 verschijningen

En volgende keer ’s avonds scheen de zon weer. Toen kwam een aantal kleinere gekleurde lichtbollen door de ruiten de woning binnen. Corrie en Cor gingen naar buiten en daar verschenen de bollen andermaal. Weer in de zelfde prachtige kleuren en in zeer grote getale. Nu waren er ook veel kleinere bollen en de bollen naderden ons nu tot op onze kleding. Enerzijds heel erg prachtig maar anderzijds ook een beetje eng, want Corrie en Cor wisten niet wat hen te wachten stond. Maar het verschijnsel was weer overweldigend mooi en zeer indrukwekkend gekoppeld aan een zeer sterke serene rust van alléén het NU. Na deze keer werd aangegeven dat de bollen in totaal 7 keer zouden verschijnen en dat nú nog voor hun de mogelijkheid aanwezig was om te stoppen, want zouden ze doorgaan, dan was er geen weg meer terug! Het voelde voor hun goed aan en ze besloten door te gaan. Een volgende avond verschenen de prachtig gekleurde bollen weer in zeer grote getale voor Corrie en Cor. De gehele lucht voor hen was compleet gevuld met deze bollen! Bij deze derde keer zagen ze dat de verschillend gekleurde bollen nu verder naar hen toe kwamen en via hun voeten naar de benen gingen en verder door het hele lichaam. Het duurde ongeveer een half uur. Corrie en Cor hadden verbinding met deze energie. De frequentie van deze energie bestaat uit kleuren en deze energie heelt veel sterker dan alle energie te voren. Het gaf een gevoel van ongekende Gelukzaligheid en Vredigheid, een gevoel van totale Rust. In deze periode bleef dit gevoel van Corrie en Cor constant op dit sterke niveau. Ondanks dat zij allebei met beide benen stevig op aarde staan, hadden zij het gevoel dat ze op wolken liepen. In de weken daarop verschenen de bollen nog vier maal en drongen de bollen met hun prachtige kleuren telkens door hun gehele aura. Iedere keer kwam er vanuit de intelligenties een boodschap naar hun toe. Bij de zevende maal kwamen er uiteindelijk ook allemaal gouden bollen naar Corrie en Cor toe. Dit was bijzonder indrukwekkend. Goud als betekenis van het totaal van alle kleuren. De totale vervolmaking vanuit de Goddelijke Liefdes wereld.